Binali Yıldırım açıkladı! Uzun dönemli kiralamalar için devlet stok ev yapacak

Devlet Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan ev kirası konusunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Müjdeyi ise AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım verdi. CNN Türk’te bir programa katılan Yıldırım, seçimlerden sonra hızlı bir şekilde stok evlerin yapılacağını söyledi.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırımi CNN Türk'te katıldığı bir programda önemli bir açıklama yaptı.

''BÜYÜKŞEHİRLERDE STOK EVLER YAPILACAK''

Günümüz şartlarında uygun kiralık ev bulmanın zorlaştığını, ev satın almanın da aynı şekilde zor olduğunu söyleyen Yıldırım, “Benim önümüzdeki dönemde resmi bir görevim olmayacak ama bu konunun takipçisi olacağım. Hükümet özellikle büyük şehirlerde stok evler yapacak. Bunlar lüks olmayacak ama çok sağlam ve insanların yaşam kalitesini yükseltecek evler olacak. Bu evler uzun dönemli kiralanacak. İnsanlar 8-10 yıl sonra isterlerse bu evleri satın alabilecekler” dedi.

Binali Yıldırım açıkladı! Uzun dönemli kiralamalar için devlet stok ev yapacak ile ilgili etiketler Binali Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.