BİM'den 'aşı satışı' için açıklama geldi

Sosyal medyada BİM'e mal edilen bir video dolaşıyor. Videoda indirimli Kovid-19 aşısı satılacağına ilişkin bilgiler bulunuyor. Sosyal medyada viral olan video ile ilgili BİM'den bir açıklama yapıldı. BİM, başarılı bir taklit olduğunu belirttiği video ile ilgileri bulunmadığını belirterek, "Mağazalarımızda hiçbir biçimde aşı ya da herhangi bir ilacın satışı söz konusu değildir." denildi.

Bir süredir sosyal medyada koronavirüs aşısının BİM’de indirimli satıldığına ilişkin bir video dolaşıyor. 

BİM market zinciri, sosyal medyada kısa sürede viral olan Kovid-19 aşısı satacağı yönündeki bu videoya ilişkin bir açıklama yaptı. 

BİM'in Instagram hesabından yapılan açıklamada, "Mağazalarımızda muhtelif Covid-19 aşıları satılacağına dair bir video sosyal medyada yoğun bir biçimde yer almaktadır. Reklamlarımızı başarılı bir şekilde taklit eden mizahi video içeriği itibari ile yanıltıcı özelliktedir. Mağazalarımızda hiçbir biçimde aşı ya da herhangi bir ilacın satışı söz konusu değildir." ifadeleri kullanıldı.

BİM'den 'aşı satışı' için açıklama geldi

BİM'den 'aşı satışı' için açıklama geldi ile ilgili etiketler BİM aşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.