BİM'de 5 lt Sole ve Biryağ Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde dev Pazartesi indirimi! İşte BİM 18 Temmuz fiyat listesi

BİM marketlerde Kurban Bayramı sonrasında 5 lt Biryağ ve Sole Ayçiçek Yağları ile 5 kg Şafak Toz Şekerde indirim fırsatları devam ediyor. Dolar kurundaki artışa rağmen BİM’i tercih edenler her zaman kazanıyor. İşte, 18 Temmuz BİM fiyat listesi…

BİM marketlerde indirim şenliği Kurban Bayramı sonrasında da sürüyor. BİM Pazartesi fırsatlarında; Xiaomi Redmi 10 cep telefonundan Fakir dik durabilen süpürgeye, Gaming çalışma masasından Kumtel Airfryer yağsız fritözden 16 Jant bisiklete ve Keysmart 4 bölmeli derin dondurucuya kadar pek çok üründe indirim yer alıyor.

Kurban Bayramı sonrasında BİM marketlerde Pazartesi gününde; 5 lt Sole Ayçiçek Yağları 145 TL, 5 lt Biryağ Ayçiçek Yağları 165 TL ve 5 kg Şafak Toz Şekerde 104.90 TL’den satışa çıkıyor.

BİM Sıvı Yağ Fiyatları 18 Temmuz

• 5 lt Biryağ Ayçiçek Yağı 165 TL
• 5 lt Sole Ayçiçek Yağı 145 TL
• 2 lt Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL
• 1 lt Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL

BİM Toz Şeker Fiyatları 18 Temmuz

• 5 kg Şafak Toz Şeker 104.90 TL

BİM'de 5 lt Sole ve Biryağ Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde dev Pazartesi indirimi! İşte BİM 18 Temmuz fiyat listesi ile ilgili etiketler BİM bim aktüel ürünler BİM indirimleri bim kataloğu BİM fiyat listesi bim ayçiçek yağı bim sıvı yağ bim toz şeker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.