BİM logo mu değiştirdi? Yeni tasarımda ne var? İşte Yeni BİM logosu...

BİM logo mu Değiştirdi? Türkiye'nin en çok ziyaret edilen marketler zinciri olan BİM logosunda değişikliğe mi gitti? Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda logosunun değiştiği görülen BİM'de, mağazalarda da gözle görülür bir değişim var. İşte BİM yeni tasarımı nedir? Beğenildi mi? Detaylar haberimizde..

BİM logo mu Değiştirdi? Türkiye'nin en çok mağazasına sahip marketler zinciri BİM logo mu değiştirdi sorusu vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Her hafta yayınladığı indirimli ürünler kataloğu ile tüketicilerin ilgisini çeken BİM yeni logo tasarımında neler var? Sosyal medyada çok konuşulan ve tepkilere neden olaran logo ve tasarım değişikliği gerçek mi? İşte detaylar...


BİM LOGO MU DEĞİŞTİRDİ? YENİ LOGODA NELER VAR?


Sosyal medyada paylaşılan ve hızla yayılan fotoğraflara bakılırsa BİM, logosunda değişikliğe giderek ziyaretçilerinin beğenisine sundu.


İşte sosyal medyada dolaşan BİM yeni logosu

BİM logo mu değiştirdi? Yeni tasarımda ne var? İşte Yeni BİM logosu...

BİM logo mu değiştirdi? Yeni tasarımda ne var? İşte Yeni BİM logosu... - Resim : 2

BİM logo mu değiştirdi? Yeni tasarımda ne var? İşte Yeni BİM logosu... - Resim : 3

 

 

BİM logo mu değiştirdi? Yeni tasarımda ne var? İşte Yeni BİM logosu... ile ilgili etiketler BİM logo degişim yeni logo bim mağazaları bim indirimli ürünler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.