Buğra Bahadırlı'dan Billur Kalkavan'ın vasiyeti hakkında açıklama

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan dün tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Billur Kalkavan'ın vefatının ardından vasiyeti merak konusu oldu. Kalkavan'ın 2009’da aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Buğra Bahadırlı ünlü sunucunun vasiyetiyle ilgili açıklama yaptı.

Akciğer kanseri ile mücadele eden 59 yaşındaki oyuncu Billur Kalkavan, kemoterapi sırasında vücudunda türeyen bir mantar sebebiyle dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Billur Kalkavan'ın vefatıyla ilgili erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, HaberTürk'e "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu." açıklamasını yaptı.


''ÖLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORDU, VASİYETİ YOKTU''

Billur Kalkavan'ın vefatının ardından vasiyeti merak konusu oldu. Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ın öleceğini hiç düşünmediği için vasiyeti olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

''Maddi veya manevi hiçbir vasiyeti yoktu. Çünkü hiçbir şekilde öleceğini düşünmüyordu. Siz de eve geldiğinizde gördünüz. O kadar mücadeleci, umutlu ve hayat doluydu. Son ana kadar da o halini korudu. O haldeyken vasiyet bırakma aklına bile gelmemiştir, benim de aklıma gelmedi. Hiç öyle bir konuşma yapmadık. Her şey yolunda gidiyordu ama enfeksiyondan dolayı kalbi çok yoruldu.''

Buğra Bahadırlı'dan Billur Kalkavan'ın vasiyeti hakkında açıklama


BİLLUR KALKAVAN HAKKINDA

İstanbul Beylerbeyi'nde 2 Kasım 1962'de doğan Billur Kalkavan, liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesinden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında bir program yaptı.

2012'de ise TV8'de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

 

 

 

Buğra Bahadırlı'dan Billur Kalkavan'ın vasiyeti hakkında açıklama ile ilgili etiketler Billur Kalkavan vasiyet vefat buğra bahadırlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.