Billur Kalkavan hastane odasından paylaştı: Nasıl başaracağım bilmiyorum

Akciğer kanseriyle savaşan Billur Kalkavan sosyal medya hesabından son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 3. doz kemoterapisini almak için hastaneye yatan Billur Kalkavan, 'Bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Nasıl başaracağım bilmiyorum' dedi.

Koronavirüse yakalandıktan kısa bir süre sonra kontrol için gittiği hastanede tesadüfen akciğer kanserine yakalandığını öğrenen 59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan'ın tedavisi devam ediyor. Bu süreçte kilo veren Billur Kalkavan kemoterapi sonrası hastanede kalacağını açıklamıştı. Kalkavan, Habertürk'e yaptığı açıklamada ''Mayıs ayının 31'inde 3. kemoterapim var. Yine hastanede kalacağım. Biraz halsizlik oluyor. Halsizlikten de çok çabuk yoruluyorum. 6 Haziran'a kadar hastanede kalırım. Tekrar 21 gün sonra son kez kemoterapi alacağım. Arada tomografi çekip seansın uzayıp uzamayacağına bakılacak.'' ifadelerini kullanmıştı.

3. kez kemoterapi alacak olan Billur Kalkavan hastaneye yattı. Hastane odasından yaptığı paylaşımla son sağlık durumu hakkında sevenlerini ve takipçilerini bilgilendiren Kalkavan, ''Sizlerin güzel dilekleriyle hergün milyarlarca hücrem iyileşiyor.'' sözleriyle duygulandırdı.

Billur Kalkavan hastane odasından paylaştı: Nasıl başaracağım bilmiyorum


Billur Kalkavan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Koç Üniversitesi'ndeki 3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalıcam çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7kg ki bana çok az. Doktorum @doc.dr.sahinlacin ısrala kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başarıcam bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemo var, arada da tetkikler.
Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle hergün milyarlarca hücrem iyileşiyor.''

Billur Kalkavan hastane odasından paylaştı: Nasıl başaracağım bilmiyorum - Resim : 2

 

 

Billur Kalkavan hastane odasından paylaştı: Nasıl başaracağım bilmiyorum ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Sosyal Medya Akciğer kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.