Bill Skarsgard, The Crow filminde Eric Draven karakterini canlandıracak

Doksanların kült filmi The Crow’un yeniden çekimi için aranan başrol oyuncusu bulundu. Son olarak “It” filminde Pennywise ile korku salan Bill Skarsgard, The Crow filminde Eric Draven karakterini canlandıracak.

The Crow filminin yeni uyarlamasında 31 yaşındaki İsveçli oyuncu Bill Skarsgard başrolde olacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Snow White and the Huntsman” ve “Ghost in the Shell” ile tanınan Rupert Sanders olacak. Filmin senaryosu bu yıl “King Richard” ile Oscar’a aday olan Zack Baylin'e ait.

The Crow filminin yeni uyarlaması için çekimlere Haziran ayı öncesinde başlanacağı konuşuluyor.

Bill Skarsgard, The Crow filminde Eric Draven karakterini canlandıracak

Bill Skarsgard


Türkiye'de “Ölümsüz Aşk” olarak gösterime giren filmi Alex Proyas yönetmiş, Bruce Lee’nin oğlu Brandon Lee başrolde yer almıştı.

Brandon, James O’Barr imzalı çizgi romandan uyarlanan filmin çekimleri sırasında, trajik şekilde hayatını kaybetmişti.

Orijinal filmin başarısının ardından, “The Crow: City of Angels”,” The Crow: Salvation” ve “The Crow: Wicked Prayer” devam filmleri çekilmişti.

Bill Skarsgard, The Crow filminde Eric Draven karakterini canlandıracak ile ilgili etiketler the crow bill skarsgard Eric Draven
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.