Bilim Kurulu bugün toplanıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu bu akşam 17.00'de bir araya gelecek. Toplantıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlık edecek. Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yeni önlemler ve tavsiyeler açıklanacak. Bakan Fahrettin Koca 19.00'daki basın toplantısında merak edilen soruların yanıtlarını da verecek.

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17.00'de kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da katılacak.

BAKAN KOCA KAMERALAR KARŞISINA GEÇECEK

Türkiye'deki son vaka artışları değerlendirilecek, önlemler ve yeni tavsiye kararları üzerinde durulacak. Bilim Kurulu'nda alınan kararları saat 19.00'da Bakan Koca kameralar karşısına geçerek duyuracak.

Bakan Koca, her zaman olduğu gibi basın mensuplarının kendisine ileteceği soruları da yanıtlayacak.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Koronavirüs salgını birçok ülkede ikinci evreye geçti. Yeni pik seviyeleri görülürken, yeni önlem haberleri gelmeye başladı. Türkiye'de de tedbirlere tam olarak uyulmaması nedeniyle vakalarda yeni pikler görülmeye başlandı.

Bilim Kurulu bugün toplanıyor ile ilgili etiketler Koronavirüs Fahrettin Koca bilim kurulu toplantısı korona önlemleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.