Bilim Kurulu bugün toplanıyor! Gündemde Omicron varyantı ve vaka artışı var...

Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün saat 17.30'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Gündemde Omicron varyantı ve günlük vaka sayısının 54 bini geçmesi yer alacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Omicron varyantı, ülkeleri zor duruma soktu. Pek çok bölge gibi ülkemizde de varyant sebebiyle vaka sayıları büyük bir artış yaşadı.

VAKA SAYISI 54 BİNİ GEÇTİ

Son 24 saatte 382 bin 888 COVID-19 testi yapıldı, 54 bin 724 kişinin testi pozitif çıktı, 137 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı 26 bin 561 oldu.

BİLİM KURULU TOPLANIYOR

Koronavirüs Bilim Kurulu da saat 17.30'da Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Gündemde Omicron varyantı ve vaka sayılarındaki artış olacak. Acil kullanım onayı aşamasındaki yerli aşı TURKOVAC ve koronavirüs ilacıyla ilgili çalışmalar da değerlendirilecek.Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Bilim Kurulu bugün toplanıyor! Gündemde Omicron varyantı ve vaka artışı var... ile ilgili etiketler Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.