Bileği bükülmüyor... AK Parti, kıvrak, teknoloji meraklısı ve yenilikçi başkan Şadi Yazıcı ile 'Yola devam' dedi

Tuzlalılara sunduğu hizmetler ve projelerle adından sıkça söz ettiren teknoloji meraklısı ve yenilikçi başkan Şadi Yazıcı, yeniden Ak Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı seçildi.

Yerel seçimlere kısa süre bir süre kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün İstanbul'un ilçe başkan adaylarını açıkladı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yeniden AK Parti'den başkan adayı seçildi.

REFAH PAYI ZAMMIYLA GÖNÜLLERİ FETHETTİ!

Yeniden başkan adayı seçilen Yazıcı'nın yenilikçi projeleri yeniden gündeme geldi.

İşte Şadi Yazıcı'nın sunduğu hizmetlerden bazıları...

Hayat geçiridiği projeler ve sunduğu hizmetlerle Tuzlalıların gönlünde taht kuran Şadi Yazıcı, son olarak refah payı zammıyla gündeme geldi. Tuzla Belediyesi memur ve sözleşmeli personel ile yaptığı sosyal denge sözleşmesi kapsamında tüm işçilere refah payı zammı vererek, en düşük ücreti yüzde 130’dan fazla artırdı. Böylelikle 13 bin 500 seviyelerinde olan en düşük ücreti 31 bin seviyelerine taşıdı.

Şadi Yazıcı, 2013 yılından bu yana her gün 2100 aileye sıcak yemek dağıtıldığını ve her gün 2200 öğrenciye yemek/sandviç verildiğini açıkladı.

Bileği bükülmüyor... AK Parti, kıvrak, teknoloji meraklısı ve yenilikçi başkan Şadi Yazıcı ile 'Yola devam' dedi

Yazıcı, hizmete sunduğu kültür merkezleri ile gençlerin zihinsel gelişimine ve çeşitli aktivitelerde bulunmasına katkı sunuyor.

Bileği bükülmüyor... AK Parti, kıvrak, teknoloji meraklısı ve yenilikçi başkan Şadi Yazıcı ile 'Yola devam' dedi - Resim : 2

Projeleriyle sıkça adından söz ettiren Şadi Yazıcı, yaşlıları ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Bileği bükülmüyor... AK Parti, kıvrak, teknoloji meraklısı ve yenilikçi başkan Şadi Yazıcı ile 'Yola devam' dedi - Resim : 3

Bileği bükülmüyor... AK Parti, kıvrak, teknoloji meraklısı ve yenilikçi başkan Şadi Yazıcı ile 'Yola devam' dedi - Resim : 4

Bileği bükülmüyor... AK Parti, kıvrak, teknoloji meraklısı ve yenilikçi başkan Şadi Yazıcı ile 'Yola devam' dedi ile ilgili etiketler Şadi Yazıcı Tuzla Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.