Bilecik'te akıl almaz olay! Hastane morgunda iki cenaze karıştı…

Bilecik'te hastane morguna alınan bir erkek ve bir kadına ait cenazeler karıştırıldı. Kentte bulunan bir hastanede tedaviye cevap vermeyen Fatma Avcı, 20 Kasım tarihinde yaşamını yitirdi. Avcı ile aynı gün vefat ettiği bilinen Tevfik Yaman'ın naaşları, hastane morguna kaldırıldı.

Yaman'ın naaşını defnetmek için hastaneye gelen yakınları bir hata sonucu Avcı'nın cenazesi teslim aldı. Yaman'ın cenazesini aldıklarını zanneden cenaze sahipleri, cenaze namazının ardından Beyce köyünde bulunan mezarlığa cenazeyi defnetti.

Avcı'nın cenazesini defnetmek için gelen yakınlara ise Yaman'ın cenazesi teslim edildi. Avcı'nın yakınları ise bu durumu fark edip yetkililere haber verdi.

Defnedildiği ortay çıkan Avcı'nın mezarı açıldı ve cenaze yakınları tarafından teslim alındı. Yaman'ın cenazesi de köyünde kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Fatma Avcı'nın torunu Avukat Duygu Akkaya, konuya ilişkin açıklama yaptı. Hastaneden vefat bilgisi verilmesi sonrası gelip cenazeyi gördüklerini söyleyen torun sonraki gün ise cenazeyi yıkamak ve teslim almak üzere hastaneye tekrar geldiklerini açıkladı.

Cenaze yıkama işlemi için cenazenin başına gidildiğinde durum fark edildi. Cenazenin yaşlı bir adama ait olduğu anlaşıldı ve panik başladı. Anneanneleri Fatma Avcı'nın cenazesinin vefat eden Yaman'ın yakınlarına teslim edildiğini öğrenince şaşkınlık yaşadıklarını dile getirdi. Akkaya, "Sonrasında öğrendiğimizde Beyce köyünde öğlen namazını müteakiben anneannemizin ama aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığı ve oraya defnedildiğini öğrendik. Tabii bu karışıklığı gidermek için hastane yönetimi de harekete geçti. Bir şekilde oradaki mezar açıldı, anneannemiz getirildi. Tekrar yıkama işlemlerimizi yaptık, kefenledik ve defnettik." şeklinde açıkladı.

Bilecik'te akıl almaz olay! Hastane morgunda iki cenaze karıştı… ile ilgili etiketler cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.