Bilal Ceylan'dan Eskişehirspor veda, Beşiktaş'a merhaba

17 yaşındaki sağ bek Bilal Ceylan, ligde 5-2 yenildikleri Adanaspor maçında Eskişehirspor formasını son kez giydi. Maçın ardından takımla birlikte Eskişehir’e dönen genç Kartal, Beşiktaş’a imza atmak için kentten ayrılırken takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan transfer ettiği 17 yaşındaki sağ bek Bilal Ceylan, tesislerde arkadaşlarıyla vedalaştı. Instagram'dan duygusal bir mesaj paylaşan genç futbolcu, “Şimdi önümde başka bir macera, başka bir yol var. Ben bu yolda yürürken kendimden emin fakat her gün gelişmeye, daha iyi olmaya gidecek şekilde atacağım adımlarımı. Unutmayın ki, ayrılıklar da sevdaya dahil. Hoşçakalın” diye yazdı.

Bilal Ceylan'dan Eskişehirspor veda, Beşiktaş'a merhaba

Ceylan mesajında, “Büyük Eskişehirspor Camiasına, İnanın hislerimi kelimelere dökmek çok zor, bu yüzden kalbim ve beynim el verdiğince sizlere anlatmaya çalışacağım. 9 yaşında siyah-kırmızılı çubukluyla sahaya adımımı attığımdaki duyguları bugün de aynı heyecanla içimde hissediyorum. Gerek tribünden, gerekse top toplarken hedefim Eskişehirspor formasını üzerimde taşımaktı. Bunu yaparken de terimin son damlasına kadar savaşmaktı. Bugüne kadar hiçbir zaman mücadeleden kaçmadan, bana verilen bu şansı kullanmaya ve bana inananları mahcup etmemeye çalıştım.

İçimde kalan tek ukde, olumsuz şartlar sebebiyle bu şanlı taraftarın önünde forma giyememek, sahaya adım attığımda onların nefesini ensemde hissedememek oldu. Şimdi ise önümde başka bir macera, başka bir yol var. Ben bu yolda yürürken kendimden emin fakat her gün gelişmeye, daha iyi olmaya gidecek şekilde atacağım adımlarımı. Öncelikle beni yetiştiren aileme, değerli Eskişehirspor Yönetim Kuruluna, altyapıdan itibaren bana güvenen antrenörlerime, bugüne kadar aynı sahayı, aynı masayı, aynı yatağı paylaştığım takım arkadaşlarıma, benim için gece gündüz çalışan ve kalbi Eskişehirspor için atan herkese yürekten teşekkürlerimle. Unutmayın ki, ayrılıklar da sevdaya dâhil. Hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

A MİLLİ TAKIMIN BİR PARÇASI OLACAKTIR

Eskişehirspor'un unutulmaz futbolcularından Hürriyet Gücer ise Twitter'dan yaptığı paylaşımda Bilal'e paşarılar diledi: "Bilal Ceylan kardeşim hayırlı olsun yolun açık olsun. Beşiktaş çok kaliteli bir oyuncu kardeşimizi aldı ilerde adından defalarca söz ettiren bir oyuncu olacak ve ben inanıyorum ki A milli takımımızın değişmez bir parçası olacaktır."

Eskişehirspor da altyapıdan yetişen ve bu sezon TFF 1. Lig'de 17 maça çıkan Bilal Ceylan için açıklama yaparak başarılar diledi. Kulüp mesajında “Kulübümüze bugün itibariyle veda etti. Performansıyla olduğu gibi gidişiyle de kulübümüze değer katan evladımız için efendiliğini hiç kaybetmediği, başarılarının ise her daim ileriye gittiği bir kariyer diliyoruz. Yolun açık olsun Bilal” denildi. Siyah-Beyazlılar'ın transferi kısa süre içinde açıklaması ve detayları paylaşması bekleniyor.

Bilal Ceylan'dan Eskişehirspor veda, Beşiktaş'a merhaba ile ilgili etiketler Beşiktaş Bilal Ceylan Eskişehirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.