Leyla Tanlar'ın bikinili pozu başına iş açtı!

Oyuncu Leyla Tanlar'ın bikinili bir pozu başına iş açtı. Tanlar, iddiaya göre paylaştığı o kare nedeniyle başrol oynayacağı dizide kadro dışı kaldı.

Oyunuc Leyla Tanlar, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından siyah bikinili bir pozunu yayınladı. Sevgilisi Burak Dakak fotoğrafın altına "Çok güzelsin aşkım, silsene" yorumunu yazınca fotoğraf silindi silinmesine ama sosyal medyada da oldukça konuşuldu. İddialara göre bu fotoğraf güzel oyuncunun başına iş açtı.

 

PAKİSTANLI YAPIMLA ORTAK DİZİ

TRT‘ye dönem dizileri hazırlayan Akli Film, yeni sezonda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kalan 2 bölümünün peşine “Selahattin Eyyubi” dizisini çekiyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Akli Film’in patronu Emre Konuk, diziyi Pakistanlı yapım şirketi Ansari-Shah Films’le ortak çekiyor.

PRENSİPTE EL SIKIŞILMIŞTI AMA...

Dizinin başrol kadın karakteri Süreyya için de Leyla Tanlar’la prensipte el sıkışılmıştı. Akli Film'in Pakistanlı Ansari-Shah Films şirketiyle TRT'ye çekeceği yeni dönem dizi "Selahaddin Eyyubi" dizisinde başrol kadın oyuncusu olması beklenen Leyla Tanlar bu fotoğraftan sonra kadro dışı kaldı.

Leyla Tanlar'ın bikinili pozu başına iş açtı!

Leyla Tanlar'ın bikinili pozu başına iş açtı! ile ilgili etiketler Leyla Tanlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.