Bikinili kadından sonra bu kez mayolu cemaat namaz kıldı! / VİDEO

Bikini ile namaz kılan kadının görüntüsü sosyal medyada tartışmalara neden olurken, bu kez de bir grup erkeğin mayoları ile namaz kılma görüntüleri sosyal medyaya düştü.

Geçtiğimiz ay plajda bir kadın bikinisiyle namaz kılarken görüntülenmişti. Sosyal medyada yayılan video tartışma yarattı. Tatil yerinde çekilen görüntülerde bikinili bir kadının iskelede namaz kılması yer alıyordu. Gizli çekilmiş görüntülerde 'bikinili' kadının namaz kıldığı görülüyordu.

Sosyal medyada büyük tepki toplayan bu görüntünün ardından bir namaz videosu daha geldi bu kez mayolu erkeklerin birlikte namaz kılma görüntüleri viral oldu.

Mayolu erkeklerin namaz kılma görüntülerini, "Sisi" lakaplı ünlülerin menajeri Seyhan Soylu paylaştı. Soylu video ile birlikte paylaştığı mesajında, “Mayolu Kadından sonra, Mayolu Cemaatin namaz kılmaları sosyal medyaya BOMBA gibi oturdu Bu resim montaj diyenlere VIDEOSU” diye yazdı.

İşte Sisi’nin mesajı:

FAFAFA

Bikinili kadından sonra bu kez mayolu cemaat namaz kıldı! / VİDEO ile ilgili etiketler namaz cemaat mayo kılan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.