"Bikinili fotoğraflar paylaşacağım!"

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu Nurgül Yeşilçat, Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Tatil için Dubai'ye gideceğini açıklayan Yeşilçay, "Bikinili fotoğraflar paylaşacağım" açıklamasında bulundu.

Uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam süren Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Sömestr tatili için alışverişe çıkan Yeşilçay “Oğluma karne hediyesi olarak Dubai tatili ayarladım, beraber keyifli bir tatil geçireceğiz” dedi.

"BİKİNİLİ POZLAR PAYLAŞACAĞIM”

Gazetecilerin, Dubai seyahati öncesi bikini alışverişi yapmış olmasına yönelik sorduğu “Bikinili fotoğraflar paylaşacak mısınız?” sorusuna gülümseyen Yeşilçay; “Evet, bikinili pozlar paylaşacağım” dedi. Yeni projeleri sorulan güzel oyuncu; “Bir projemiz var ama bu sezona yetişemeyebilir” diye karşılık verdi.

"Bikinili fotoğraflar paylaşacağım!" ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay fotoğraf Dubai tatil bikinili
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.