Bihter filminin Adnan’ı da belli oldu! İşte o iddialı isim…

Hazırlıkları süren Bihter filminin bu kez Adnan’ı belli oldu. Peki Bihter filminde Adnan Bey kim oldu, hangi oyuncu canlandıracak? İşte detaylar...

Özellikle final bölümü ile izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu isimli dizinin uyarlandığı eser Aşk-ı Memnu romanı, bir kez daha uyarlanmak üzere mercek altına alındı. Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanacak olan film için çalışmalar devam ederken; Bihter adıyla sinemaya uyarlanacak olan eserin yeni kadrosu da netleşmeye başladı. Bu kez, Adnan rolünü canlandıracak oyuncu belli oldu.

Çok merak edilen Bihter filminin ilk belli olan ismi daha önce sırasıyla Müjde Ar ve Beren Saat’in canlandırdığı Bihter karakteri olmuştu. Bihter’i Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı kesin iken; ardından Behlül karakterine hayat verecek olan isim seçilmiş ve Nihal ile Firdevs Yörüoğlu’na hayat verecek olan ünlüler de gün yüzüne çıkmaya başlamıştı. Bu kez gün yüzüne çıkan Adnan Ziyagil karakterine hayat verecek olan isim oldu. İşte o isim…

KADRO ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI

Bihter filminin Adnan’ı da belli oldu! İşte o iddialı isim…

Merve Göntem’in kaleme alacağı ve Netflix isimli dijital yayın platformundan yayına girecek olan Bihter filmi için kadro şekillenmeye başladı. Bu kapsamda mart ayında sete çıkmayı planlayan Bihter filminde Farah Zeynep Abdullah’a eşlik edecek olan isim Boran Kuzum olmuştu. Boran Kuzum’un Behlül karakterine hayat vereceği Bihter filminde, Firdevs Yörüoğlu için Hande Ataizi; Nihal Ziyagil için Helen Kandemir; Matmazel için Ebru Özkan; Peyker rolü için ise Nezaket Erden konuşulmaya başlandı. Bugün ise Bihter filminin Adnan’ı belli oldu.

ADNAN ROLÜ İÇİN İSİM KESİNLEŞTİ

Kadroya ilişkin çalışmalar devam ederken; Bihter filminin Adnan’ının belli olduğun ilişkin haber, Gazeteci Birsen Altuntaş’tan geldi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; daha önce Selçuk Yöntem tarafından canlandırılan Adnan Ziyagil karakterinin yeni ismi Osman Sonant oldu. Leyla ile Mecnun dizisinde hırsız Yavuz’u; Fi dizisinde Sadık Murat Kolhan’ı canlandıran Osman Sonant, son olarak rol aldığı Sıcak Kafa isimli internet dizisi ile beğeni toplamıştı. Öte yandan Bihter filminin yeni Beşir’i için de Lorin Merhart’ın adı geçmeye başladı.

Bihter filminin Adnan’ı da belli oldu! İşte o iddialı isim… ile ilgili etiketler dizi Sinema Netflix Aşk-ı Memnu oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.