Bige Önal'dan babası Erhan Önal'ın vefatının 1. yıl dönümünde duygusal paylaşım

32 yaşındaki oyuncu Bige Önal, Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından olan babası Erhan Önal'ı ölümünün 1. yıldönümünde duygusal sözlerle andı. Babasıyla çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncu paylaşımına 'Okluğundaki varlığında bile aslan gibisin babişkom' notunu düştü.

Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın eski yıldızlarından 'Papaz Erhan' lakaplı efsane futbolu Erhan Önal geçtiğimiz yıl 16 Mart'ta 63 yaşındayken hayata veda etmişti. Önal'ın oyuncu kızı Bige Önal, babasının ölümünün 1. yılında sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Bige Önal'dan babası Erhan Önal'ın vefatının 1. yıl dönümünde duygusal paylaşım


Bige Önal, babası Erhan Önal ile olan fotoğraf karesine şu notu düştü:

''365 gün nasıl geçti hiç anlamadım. Her anımda kalbimde, aklımda seni yaşarken etrafıma kulak verdiğimde senden “aslan gibi” diye bahsedildiğini farkettim. Kim için ne ifade eder bu isim tamlaması bilemiyorum ama benim için anlamının karşılığını bulduğu kişi sensin gerçekten. Belki de o yüzden hep etrafımda olacağını düşündüm. Ama yokluğundaki varlığında bile aslan gibisin babişkom. Seni çok özlüyorum, her an. Seninle yaşayamadığım her an’ı yaşıyorum ve arayı kapatıyorum❤️ sen de benimle yaşıyorsun biliyorum.''

Bige Önal'dan babası Erhan Önal'ın vefatının 1. yıl dönümünde duygusal paylaşım


KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

16 Mart 2021 Salı günü ameliyat öncesi Erhan Önal'ın kalbi durdu. Kalp önce müdahaleyle çalıştırıldı. Ancak bir süre sonra tekrar kalbi duran Erhan Önal müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erhan Önal ikinci krizi atlatamayarak saat 14.00 dolayında hayata veda etti. Erhan Önal, İzmir’in Bornova ilçesindeki İzmir Kent Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

ERHAN ÖNAL HAKKINDA

7 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'den Almanya'ya giden Erhan Önal, futbola Türk Gücü Münih kulübünde başladı, 1973'te Bayern Münih kulübünün amatör takımına geçti. 1976-77 sezonunda Bayern'in profesyonel kadrosuna alındı ve böylece Bundesliga'da sahaya çıkan 'İlk Türk asıllı göçmen çocuğu' oldu. Erhan Önal, Bayern formasıyla toplam 18 maça çıktı. Önal Türkiye'de ise Fenerbahçe ve uzun yıllar da Galatasaray kulüplerinde oynadı. Önal, menajer ve yorumcu olarak da futbola katkı sağladı.

Bige Önal'dan babası Erhan Önal'ın vefatının 1. yıl dönümünde duygusal paylaşım ile ilgili etiketler Bige Önal Sosyal Medya Instagram erhan önal