Biden'ın skandal açıklaması Kim Kardashian'ı memnun etti

ABD Başkanı Biden'ın skandal açıklaması Ermeni diasporasını memnun etti. Ermeni asıllı sosyetik karakter Kim Kardashian, Biden'a teşekkür etti. Ayrıca Ermeni asıllı müzisyenlerin kurduğu metal grubu System of a Down da yaptığı açıklamada karardan memnun olduklarını söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, dün yaptığı skandal açıklamada 1915 olayları için "soykırım" ifadesini kullandı. Biden'ın yaptığı açıklama Türkiye'de büyük tepkiyle karşılanırken ABD Büyükelçisi Satterfield Dışişleri Bakanlığı'na çağrılarak açıklamanın kabul edilemez olduğunun altı çizildi.

Öte yandan Biden'ın skandal açıklaması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Aliyev, görüşmede Biden'ın açıklamasını "tarihi bir hata" olarak niteledi.

ERMENİ DİASPORASINI MEMNUN ETTİ

ABD Başkanı Biden'ın skandal açıklaması Ermenistan yönetiminin yanı sıra Ermeni diasporasını da memnun etti. Ermeni asıllı ünlü isimler sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda Biden'a teşekkür etti.

Biden'ın skandal açıklaması Kim Kardashian'ı memnun etti

Özel hayatı ve skandallarıyla gündeme gelen Kim Kardashian sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Biden'a teşekkür etti.

Biden'ın 1915 olayları ile ilgili 'soykırım' demesini tebrik eden Kardashian, "Ermeni topluluğu için uzun bir yolculuktu ve her yıl soykırımı tanımaya yaklaştığımızı hissediyordum. Sonunda o gün geldi. Başka kimsenin konuşmayı tercih etmediği zamanlarda bu konuda konuşma cesaretiniz için teşekkür ediyorum" dedi. Kardashian, Biden'a minnettar olduğunu da dile getirerek, Ermenistan bayrağı emojisi paylaştı.

Ermeni asıllı olan Kardashian, ABD'nin Başkanı Donald Trump'ı desteklemiş ve Beyaz Saray'a giderek bizzat Trump ve eşi Melania Trump ile görüşmüştü.

ABD'Lİ METAL GRUBU DA TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan Ermeni asıllı müzisyenlerin kurduğu ABD'li metal grubu System of a Down, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ABD Başkanı Biden'a "soykırım" ifadesini kullandığı için teşekkür etti.

Ermeni asıllı gurubun, başta vokalisti Serj Tankian olmak üzere, üyeleri sık sık Türkiye aleyhine paylaşımlar yapıyordu. Ermeni asıllı grup, sözde Ermeni soykırımının yıl dönümünde Ermenistan'ın başkenti Erivan'da yüz binlerce kişinin katıldığı bir konser vermişti.

Biden'ın skandal açıklaması Kim Kardashian'ı memnun etti - Resim : 2

Biden'ın skandal açıklaması Kim Kardashian'ı memnun etti ile ilgili etiketler Kim Kardashian system of a down biden sözde ermeni soykırımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.