Biden'ın konuşmasından sonra o partiler kuruldu

ABD başkan adayı Joe Biden'ın Aralık ayında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarf ettiği sözlerin ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü.

Biden söz konusu skandal konuşmasında ''Bence ona (Erdoğan'a) çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız. Muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça göstermemiz lazım.'' ifadelerini kullanmıştı.

Star yazarı Hüseyin Gülerce, Biden'ın aralık ayındaki konuşmasının ardından Türkiye'de ysaşanan siyasi gelişmelere dikkati çekti.

Biden'ın sarf ettiği sözlerin ardından Türkiye'de yeni partilerin kurulduğuna dikkat çeken Gülerce ''TESADÜFE BAK...Biden, Erdoğan'a karşı muhalefetle işbirliğini savunan konuşmayı Aralık'ta yapmış. Davutoğlu Gelecek Partisi'ni Aralık'ta, Ali Babacan da DEVA Partisi'ni Mart 2020'de kurdu.'' ifadelerini kullandı.

Biden'ın konuşmasından sonra o partiler kuruldu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan hüseyin gülerce biden
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.