‘BIDEN’A TEŞEKKÜR ETMEK GEREK!’

SuperHaber programcısı - Gazeteci Metehan Demir, ABD Başkan adayı Joe Biden’ın Türkiye ile ilgili yaptığı skandal açıklamaları değerlendirdi…

ABD eski Başkan Yardımcısı ve 3 Kasım seçimlerinde Demokrat Parti’nin Trump’ın karşısına rakip olarak çıkaracağı Joe Biden’ın, New York Times editörleriyle gerçekleştirdiği ve görüntüleri internete yeni düşen mülakatta Türkiye hakkında söyledikleri tartışma yarattı. 

Joe Biden’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’yi hedef alan skandal sözlerine hem iktidar hem de muhalefet kanadından tepki gelirken, bazı çevreler ise görüntülerin 8 ay sonra Türkiye’nin gündemine gelmesine takılarak, Biden’ın sözlerini görmezden gelmeyi tercih etti. 

“ASLINDA BIDEN’A TEŞEKKÜR ETMEK GEREKİYOR”

Joe Biden’ın açıklamalarını değerlendiren SuperHaber programcısı Metehan Demir, aslında Biden’a teşekkür etmek gerektiğini belirterek, “Batı ülkelerinin Türkiye’ye karşını tavrını hepimiz görüyoruz. Hepsinin kafasında aslında Biden’ın söyledikleri var. Biden bunları açıkça itiraf etmiş ve radara yakalanmış” diye konuştu.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz… 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

‘BIDEN’A TEŞEKKÜR ETMEK GEREK!’ ile ilgili etiketler Metehan Demir Recep Tayyip Erdoğan Trump Joe Biden Barış Özkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.