Biden'a ABD'lilerden protesto: Hain! Bizim Başkanımız değilsin!

ABD Başkanı Joe Biden, ziyaret için gittiği Connecticut'ta, eski Başkan Donald Trump taraftarlarının protestosuyla karşılaştı. Protestocular, Biden aleyhine 'Hainler!' ve 'Bizim başkanımız değil!' ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, ekonomi ajandasını ve altyapı paketini anlatmak için gittiği Connecticut eyaletinde, eski Başkan Donald Trump taraftarlarının protestosuyla karşılandı.

BİDEN'A CONNECTİCUT'TA PROTESTO: HAİN!

Biden, ekonomik reform çabalarını, Kongreye sundukları altyapı paketini ve bu paketteki çocuk yardımlarını anlatmak için cuma günü Connecticut'a gitti.

Ziyareti kapsamında Hartford'da yapacağı konuşma alanının önünde Biden, Trump destekçilerinin protestosuyla karşılandı.

Protestocular Biden aleyhine sloganlar atarken, elllerinde "Biden bizim başkanımız değil." "Hainler" yazılı pankartlar taşıdı.

ŞAKA GİBİ: İNSAN HAKLARI MERKEZİ AÇTI

Biden, buradan sonra Connecticut Üniversitesi bünyesinde kurulan insan hakları merkezinin açılışına katılarak ziyaretini tamamladı.

Biden'a ABD'lilerden protesto: Hain! Bizim Başkanımız değilsin! ile ilgili etiketler protesto ABD Trump biden connecticut hain
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.