Bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'dan çirkin iftira!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, genel merkezde Serhat K. adındaki bir saldırgan tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olay sonrasında hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunmayan Öztürk Yılmaz, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Bu saldırıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve İçişleri Bakanlığı'nı suçlayan Yılmaz, bu asılsız iddiaları sonrasında tepki çekti.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, partisinin genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğramıştı...

ÇİRKİN SUÇLAMA! 

Olay sonrasında hastanede tedavi altına alınan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta çirkin bir iftirada bulundu. Yaralama olayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef gösteren Yılmaz, bununla da yetinmeyip İçişleri Bakanlığı'nı da kendisine koruma vermemekle suçladı.

Bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'dan çirkin iftira! - Resim : 2

Bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'dan çirkin iftira! - Resim : 3

Bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'dan çirkin iftira! - Resim : 4

MUHASEBECİ KENAN...

Öztürk Yılmaz, Musul Başkonsolosu olduğu dönemde DEAŞ tarafından esir alınmış ve kendisini terör örgütüne 'Muhasebeci Kenan' olarak tanıttığı öne sürülmüştü.

TERMİNALDE YAKALANDI

Kendisini takdir ettiğini belirten bir kişinin genel merkezi ziyaret ettiğini ve "Bir kahvenizi içerim" dediğini öne süren Öztürk Yılmaz, arkasını döndüğü sırada saldırgan tarafından 4 yerinden bıçaklandı. Olay yerinden kaçan saldırgan Serhat K., Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yakalandı. 

ANKARA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Serhat K., Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ilk sorgusunun ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün ekibine teslim edildi. Serhat K., sorgulanmak üzere Ankara’ya götürüldü. 

ÖZTÜRK YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Öte yandan Yılmaz Öztürk'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. 

 

Bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'dan çirkin iftira! ile ilgili etiketler Öztürk Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.