Bıçaklı, beyzbol sopalı yol verme kavgası kanlı bitti

Ankara'nın Keçiören ilçesinde iki grup arasında yol verme tartışması çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda bıçaklar ve beyzbol sopaları konuştu. Olayda baba, oğul ve kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş bıçakla yaralandı. 3 kişiyi yaralayan şahıslar otomobille kayıplara karıştı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde trafikte yol verme tartışması bıçaklı ve beyzbol sopalı kavgaya dönüştü.

İki grup arasında çıkan kavgada baba Ethem Ş. ile oğlu Berkay Ş. ve kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş yaralandı. Üç kişiyi yaralayan şahıslar otomobillerine binerek kayıplara karıştı.

Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye sevk etti. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

İHA

Bıçaklı, beyzbol sopalı yol verme kavgası kanlı bitti ile ilgili etiketler Ankara Keçiören yol verme kavgası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.