Beyrut'taki patlamayla ilgili iğrenç açıklama

İsrailli sağcı Zehut partisinin lideri Moshe Feiglin, Beyrut'ta 135 kişinin öldüğü beşbine yakın insanın ise yaralandığı dünyayı korkutan patlama ile ilgili kan donduran bir açıklama yaptı. Feiglin patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu söyleyerek "muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik" dedi.

Akıllara durgunluk veren açıklama İsrail'den geldi. Zehut Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin Beyrut'taki patlamadan memnuniyet duyduğunu söyledi bununla da yetinmedi Twitter'da 'Muhteşem bir havai fişek gösterisi izledik' ifadesini kullandı.

Feiglin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgililer günü (İbrani takviminde 4-5 Ağustos) onuruna, Beyrut Limanı'nda muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik. Bu cehennemin bize roket olarak düşeceğini biliyor muydun? " ifadelerini kullandı.

Patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu ileri süren Feiglin, "sevgililer günü onuruna bu harika kutlamayı düzenleyen gerçek kahramanlara" da teşekkür etti.

Beyrut'taki patlamayla ilgili iğrenç açıklama ile ilgili etiketler İsrail patlama Beyrut Parti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.