Beyonce ve Jay-Z'nin evi kundaklandı! Yangına 22 kişilik itfaiye ekibi müdahale etti

Dünyaca ünlü müzisyen çift Beyonce ile Jay-Z'nin, Çarşamba akşamı New Orleans'ın Garden Bölgesi'ndeki evleri kundaklandı. Polis, yangın başlamadan kısa süre önce bir kişinin evin yakınında şüpheli hareketlerde bulunduğuna dair ihbar aldığını belirtti

Şarkıcı çift Beyonce ve Jay-Z'nin New Orleans'taki malikaneleri yandı. Olay esnasında evde kimsenin olmadığı bildirildi.

New Orleans Polis Departmanı sözcüsü, Cuma günü yaptığı açıklamada, yangın başlamadan kısa bir süre önce memurların 3 milyon dolarlık malikanenin yakınında şüpheli hareketlerde bulunan bir kişi olduğuna dair ihbar aldığını açıkladı.

Beyonce - JayZ

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Yangının, kitapların fırına doldurulmuş şekilde bulunduğu mutfakta başladığı öğrenildi.

Şehrin itfaiyesi, haber kaynaklarına malikanenin bir süredir boş olduğunu ve yangına 22 kişinin müdahale ettiğini söyledi. Bildirilen herhangi bir yaralanma veya tahliye olmadı, hasarın tam boyutunun henüz belli olmadığı açıklandı.


"DAHA KÖTÜ OLABİLİRDİ"

İtfaiye, söndürmeyi başarana kadar yangın iki saat boyunca sürdü. İtfaiye teşkilatı sözcüsü, New York Post'a, "Oraya daha geç varsalardı çok daha kötü olabilirdi. Tarihi bir ev." şeklinde konuştu.

Ünlü çift ise konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.


Kimliğinin açıklanmasını istemeyen komşular, yerel haber kaynağı Nola.com'a “insanların mülke girmek ve mülkten çıkmak için kilitli olmayan bir kapı kullandıkları biliniyor” dedi.

13.200 metrekareden fazla alana yayılan üç katlı bina, ilk olarak 1925 yılında bir Westminster Presbiteryen kilisesi olarak inşa edilmiş ve daha sonra bir bale okuluna dönüştürülmüştür. Daha sonra da lüks bir eve dönüştürülmüştür.

HASAR AÇIKLANMADI

Ünlü çiftin 2015 yılında satın aldığı evde bir benzin bidonunun ortaya çıkarıldığı bildirildi. Ancak mülkte ne kadar hasar oluştuğu açıklanmadı.

 

Beyonce ve Jay-Z'nin evi kundaklandı! Yangına 22 kişilik itfaiye ekibi müdahale etti ile ilgili etiketler Beyonce Jay-Z
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.