Beyoğlu'nda tepki çeken asker uğurlaması...

Beyoğlu'nda asker uğurlaması için yapılan konvoyda sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı. Araçların pencerelerinden çıkan çok sayıda maskesiz kişi trafikte bu şekilde ilerledi.

Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarında asker uğurlaması yapan bir grup trafiği tehlikeye attı. Diğer sürücülerin korna çalmalarına aldırış etmeyen grup, araçlarından inerek bulvarın Dolapdere istikametini dakikalarca trafiğe kapatarak hem vatandaşları mağdur etti hem de kazaya davetiye çıkardı.

Beyoğlu'nda tepki çeken asker uğurlaması...

SOSYAL MESAFEYİ HİÇE SAYDILAR, CAMLARDAN SALINDILAR
Asker uğurlaması yapan kişilerin bulunduğu araçlarda küçük yaştaki çocukların da olduğu ve cam kenarlarına oturarak dışarı salındıkları görüldü. 4 kişilik otomobillere 9-10 kişilik gruplar halinde binerek sosyal mesafe kurallarını da umursamayan bu kişiler korna çalıp tezahüratlar yaparak tehlikeli yolculuklarına devam etti.

Beyoğlu'nda tepki çeken asker uğurlaması... ile ilgili etiketler Beyoğlu asker uğurlaması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.