Beyoğlu'nda silahlı çatışma çıktı! Yaralılar var

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle, iki grup arasında çıkan silahlı çatışma yaşandı. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı bir kişi ise yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Çatışma saat 01.00 sıralarında, Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre plakası öğrenilemeyen bir otomobilden, Z. B.'nin kullandığı 34 BRS 13 plakalı otomobile silahla ateş açıldı. Z.B'nin de karşılık vermesi üzerine iki grup arasında çatışma çıktı.

Çatışmada Z.B.'nin bulunduğu otomobile çok sayıda kurşun isabet etti. Z.B. ile birlikte iki kişinin yaralandığı olay sonrası bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Z.B ile ismi öğrenilemeyen diğer yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken üçüncü yaralı ise bölgeden yaya olarak kaçtı.

DHA'nın haberine göre; polis ekipleri, olayın yaşandığı caddeyi ve bazı ara sokakları yaya ve araç trafiğine kapatarak olay yerinde inceleme yaptı. Polis yaptığı inceleme sırasında çok sayıda kovan bulundu.

YARALI OLAY YERİNDEN KAÇTI

Çatışmanın ardından cadde ve ara sokaklarda kan izlerine rastlandı. Bu kanların çatışmanın ardından kaçtığı ve kimliği henüz belirlenemeyen yaralı kişiye ait olduğu öğrenildi. 

Çatışmada Z.B'nin kullandığı tahmin edilen tabanca ise otomobilinde bulundu. Otomobilin ayrıca, ön camında ve aracın bir çok yerinde mermi izleri görüldü.

Çatışmanın yaşandığı mahallede oturduğu öğrenilen Z.B'nin yakınları çatışmanın ardından olay yerine koştu. Z.B'nin kızı, babasının durumunu öğrenmek için polislerle görüştü.

Polis, yaralı olarak olay yerinden kaçan şahsın ve çatışmaya giren diğer şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma yürütüyor.

Beyoğlu'nda silahlı çatışma çıktı! Yaralılar var ile ilgili etiketler Beyoğlu polis Çatışma silahlı çatışma mermi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.