Beyoğlu'nda facia! Bir genç daha Galata Kulesi'nden atlayarak intihar etti

27 Mayıs'ta Hilal Yağmur isimli 20 yaşındaki genç kızın atlayarak intihar ettiği Beyoğlu'ndaki Galata Kulesi'nden bugün atlayarak, beton zemine düşen 18 yaşındaki Osman Demir sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Beyoğlu'nda bulunan tarihi Galata Kulesi'nde 15:00 sıralarında yaşanan olayda; Kuleye gezmek için gelen Osman Demir isimli 18 yaşındaki genç, önce Kule'nin seyir terasına çıkıp bir süre etrafı izledi, daha sonra da birden aşağı atladı. Beton zemine düşen genç, ağır yaralandı.

galata kulesi

Beton zemine düşen Demir'i görenler hemen yardıma koşup polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, Demir'e uzun süre kalp masajı yaptı. Hayata döndürülemeyen Osman Demir daha sonra ambulansa alınarak hastane morguna kaldırıldı.

galata kulesi

Olay sırasında Galata Kulesi'nde bulunan ziyaretçiler de büyük şok yaşadı. Güvenlik görevlilerince Galata Kulesi'ne gelen ziyaretçiler boşaltıldı.


AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Soruşturma başlatan polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kule'den atlayıp hayatını kaybeden Osman Demir'in ailesinin bugün polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Cep telefonu kamerasıyla Kule'nin görüntüsünü çeken bir vatandaş, atlamadan saniyeler önce intihar eden kişinin son anlarını tesadüfen görüntüledi.


''BİRDEN AŞAĞI ATLAMIŞ...''

Yaşananlar sırasında Galata Kulesi'nde bulunan Sümeyye Şen isimli genç kız, "Biz içerideydik. Birden aşağı atlamış. Görenler çok fazla ağladılar, fenalaşanlar oldu. Sırt üstü düşmüş. Direk ambulans geldi. Bir hemşire yaşadığını fark etmiş. Suni teneffüse başladılar. Ambulans geldi. Tekrar hayata döndürdüler ve hastaneye kaldırdılar" diyerek yaşananları anlattı.


27 Mayıs'ta Galata Kulesi'nden atlayan 20 yaşında genç bir kız intihar ederek hayatını kaybetmişti. Kuleyi gezmek için en üst katına çıkan Hilal Yağmur, bir süre sonra seyir terasından aşağıya atlamış, metrelerce yükseklikten yere çakılan genç kız, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayata döndürülememişti.

galata kulesi

Beyoğlu'nda facia! Bir genç daha Galata Kulesi'nden atlayarak intihar etti ile ilgili etiketler Beyoğlu Galata Kulesi İntihar Hilal Yağmur Osman Demir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.