Beylikdüzü'nde restoran boks ringine döndü! O anlar saniye saniye kamerada...

Beylikdüzü'nde bir kişi, hamburgercide yemek yerken kız arkadaşı ile tartışan gence tepki gösterince ikili arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı. Restoran müdürü ayırmak istediği kavgada yumrukların hedefi olurken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü’nde bulunan bir hamburgercide yaşandı.

İddiaya göre, hamburger yemek için restorana gelen çift arasında tartışma çıktı. Gencin kız arkadaşına bağırmasından rahatsız olan bir vatandaş olaya müdahale etmek istedi. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, taraflar yumruk yumruğa birbirine girdi. Kısa sürede çevredeki vatandaşlar ve restoran müdürü tarafları ayırdı.

Beylikdüzü'nde restoran boks ringine döndü! O anlar saniye saniye kamerada...

Bu sırada öfkeli genç kendisini dışarı çıkarmak isteyen restoran müdürüne de saldırırken, yaşlı adam yumrukların hedefi haline geldi. Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

Beylikdüzü'nde restoran boks ringine döndü! O anlar saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul Beylikdüzü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.