Beylikdüzü'nde operasyon! 3 İranlı yakalandı...

Beylikdüzü'nde yapılan uyuşturucu operasyonunda 1'i kadın 3 İranlı yakalandı. Operasyonda 1 kilo 250 gram toz halde metamfetamin, 16 kilogram sıvı halde meramfetamin ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzünde bir adresin uyuşturucu imalathanesi olarak kullanıldığını belirledi.

DÜNYANIN EN TEHLİKELİ UYUŞTURUCUSU

Geçtiğimiz Pazartesi günü adrese operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda uyuşturucuyu imal ettiği öne sürülen İranlı E.I, A.T ve E.E gözaltına alındı. Yapılan aramada 1 kilo 250 gram toz halde metamfetamin, 16 kilogram sıvı halde meramfetamin ve uyuşturucu yapım malzemeleri ele geçti.

Beylikdüzü'nde operasyon! 3 İranlı yakalandı...

İranlıların ürettikleri uyuşturucuların bir kısmını Türkiye'de geri kalanını da Uzak Doğu ülkelerine gönderdikleri belirlendi. 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beylikdüzü'nde operasyon! 3 İranlı yakalandı... ile ilgili etiketler İstanbul Beylikdüzü uyuşturucu İranlı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.