Beylikdüzü'nde maganda dehşeti! 2 şehir eşkiyası, eşi ve çocuğunun önünde öldüresiye dövdü

İnanılmaz olay İstanbul'da yaşandı. Beylikdüzü'nde 2 trafik magandası tartıştıkları sürücüyü eşi ve çocuğunun önünde darp etti. Çevredekilerin büyük tepki gösterdiği olayda trafik magandaları kaçarken, olayın görüntüleri sosyal medyada yayıldı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde trafik magandaları dehşet saçtı.

2 şehir eşkiyası, trafikte kavga ettikleri adamı, eşi ve çocuğunun önünde öldüresiye dövdü. Adam kanlar içinde kalırken, yardımına çevredekiler yetişti. Vatandaşlar saldırganlara tepki gösterdi. Trafik magandalarının görüntüsü kaydedilirken, darp edilen adamın eşi ve çocuğunun korku dolu bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Çevrede bulunan bir vatandaş ise "İki kişi birine saldırın. Böyle devam edin. Karakolda da ifade verirsiniz. Plakanızı aldım ben sizin" dedi.

Beylikdüzü'nde maganda dehşeti! 2 şehir eşkiyası, eşi ve çocuğunun önünde öldüresiye dövdü ile ilgili etiketler İstanbul Beylikdüzü trafik magandaları trafikte saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.