Beylikdüzü'nde 90 kilo uyuşturucu yakalandı

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beylikdüzü'nde torbacılara yönelik operasyon düzenledi. Cumartesi günü Bağcılar'da torbacılar tarafından şehit edilen polis memuru Erkan Gökteke'nin adının verildiği operasyonda 90 kilo uyuşturucu yakalandı. Uyuşturucularla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam 17.00 sıralarında uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak Beylikdüzü'nde operasyon gerçekleştirdi.

Operasyona, cumartesi öğle saatlerinde Bağcılar'da torbacıları kovalarken şüphelilerin açtığı ateş sonucunda şehit olan narkotik polisi Erkan Gökteke'nin adı verildi.

90 KİLO UYUŞTURUCU YAKALANDI

İcra edilen "Şehit Polis Memuru Erkan GÖKTEKE Operasyonu" kapsamında; Beylikdüzü'nde  İran uyruklu 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şüphelilerin evinde yapılan aramada, kristal halde bulunan satışa hazır, 60 paket içerisinde toplam ağırlığı 89 kilo 400 gram gelen metamfetamin maddesi ile  yapım aşamasında olan ve toplam ağırlığı 3 kilo 120 gram gelen metamfetamin maddesi bulundu.

Ayrıca uyuşturucu madde yapımında kullanılan 180 gram gelen kimyasal sıvı ile 1 adet hassas terazi ve çok sayıda kilitlenebilir poşet ele geçirildi.

Beylikdüzü'nde 90 kilo uyuşturucu yakalandı ile ilgili etiketler uyuşturucu Beylikdüzü Narkotik Erkan Gökteke şehit polis metamfetamin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.