Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, imarsız arsaları parsel parsel satıyor...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yolsuzluk iddiaları hakkında İçişleri Bakanlığı soruşturma izni verdi.

Geçtiğimiz aylarda Adalet yürüyüşüne katılan İmamoğlu sonrasında emrindeki adamlarıyla birlikte karakol basıp polise hakaretler yağdırmıştı.

''SATILMIŞ KÖPEKLER''

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu ve adamları polislere ‘Satılmış köpekler” demiş, masayı yumruklamış..bir de düelloya davet etmişti.

Başkan İmamoğlu’nun bu skandalına neden olan olay ise şöyle gelişmişti:

8 Haziran’da Gürpınar Stadyumu'ndaki sosyal tesisin işletmecisi Emin Cesaret’i çıkarmak isteyen İmamoğlu, bunu kendi desteğiyle kurulan ‘Evimiz Beylikdüzü Vakfı’ üyeleriyle yapmak istedi. Vakıf üyeleri, “Bu tesislerde gençler kötü alışkanlıklara alıştırılıyor. Burada bonzai satılıyor” diye kara kampanya başlatıp imza standı açtı. Standın tesislerin önünde açılmasına tepki gösteren işletmecilerle vakıf üyeleri arasında tartışma çıktı, olaya Gürpınar Polis Merkezi ekipleri müdahale etti.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SORUŞTURMA İZNİ VERDİ

Beylikdüzü'nde, Atatürk Bulvarı üzerinde normalde yaya yolu olması gereken yerde yol bitiyor insanların karşısına bir duvar çıkıyor. Çünkü Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, müteahhitken inşa ettiği Bey Konakları'nın önündeki yeşil alanda bırakması gereken yaya boşluğunu sitenin içine dahil etmiş.

Öte yandan İçişleri Bakanlığı, imar planına aykırı davranmak, usulsüz karar almak ve gasp ile suçlanan İmamoğlu hakkında soruşturma izni verdi.

Çevre sakinlerine göre Ekrem İmamoğlu, 9 bin metrekarelik alanı işgal etmiş durumda ve şu anda da başkan olarak bunları muhafaza etmek istiyor.

BELEDİYE LOGOSU DA SORUŞTURMA KONUSU

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun soruşturmaya uğrayacağı bir konu da belediyenin logosu... İmamoğlu, Meclis'te almadığı bir kararla belediyenin logosunu değiştirmiş ve milyonlarca lira harcayıp yeni logoyu birçok yerde kullanmış ancak mahkeme, usulsüz kararla kullanılan bu logoyu iptal etmiş.
Belediyedeki logo belirsizliği öyle bir hal almış ki, belediye başkanlığı makamında bile eski logo kullanılıyor.
CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki soruşturmaların nasıl sonuçlanacağıysa şimdiden merak konusu...

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, imarsız arsaları parsel parsel satıyor... ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu soruşturma yolsuzluk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.