Beykoz’da bir ilk: Spor ormanı... Başkan Murat Aydın ve Osman Aşkın Bak’ın gençlerle muhabbetine bakın…

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın gençlerle samimi sohbeti dikkat çekti. Aydın, "Beykoz Spor Ormanı Kapalı Spor Salonu’nu martta hizmete alıyoruz" müjdesini verirken Bakan Bak bir gence "Santrafor musun stoper mi?" diye sorunca gülümseten anlar yaşandı.

Beykoz Belediye Başkanı ve yeni dönem Beykoz Belediyesi AK Parti adayı Murat Aydın ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak gerçekleştidiği program ile Beykozlulara müjdeler verdiler.

"SPOR ORMANINI MARTTA HİZMEYE ALIYORUZ"

"Beykoz Spor Ormanı Kapalı Spor Salonu’nu martta hizmete alıyoruz" diyen Aydın, "Spor Ormanı içerisinde kalıcı bir Buz Pisti için çalışmaları başlattık. Amatör kulüplerimize malzeme ve tesis desteğinin yanında Bakanlığımız desteğiyle maddi destek de vereceğiz inşallah." ifadelerini kullandı. 

"SANTRAFOR MUSUN STOPER Mİ?"

Programda gençlerle muhabbet eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir gence "Santrafor musun stoper mi?" diye sorunca gülümseten anlar yaşandı. 

 

Beykoz’da bir ilk: Spor ormanı... Başkan Murat Aydın ve Osman Aşkın Bak’ın gençlerle muhabbetine bakın… ile ilgili etiketler Beykoz AK Parti İstanbul Osman Aşkın Bak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.