Beykent Üniversitesi nerede? İşte ulaşım yolları...

Üniversite sınavın sona ermesiyle birlikte başarılı öğrencilerin ilk tercihlerinden biri Beykent Üniversite'si olacak. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birisi olan Beykent Üniversitesi geleceği parlak öğrenciler yetiştiriyor. Peki Beykent Üniversitesi nerede? Beykent Üniversitesi'ne nasıl gidilir? Detaylar haberimizde...

2018 YKS'nın bitişiyle birlikte öğrencileri üniversite tercih heceycanı sardı. Başarılı öğrencilerın ilk tercihlerinden biri olacak olan Beykent Üniversitesi hakkında öğrenciler merak içinde. Türkiye'nin en köklü okullarından biri olma özelliğide olan Beykent Üniversitesi geleceği parlak öğrenciler yetiştiriyor. Peki Beykent Üniversitesi nerede? Beykent Üniversitesine nasıl gidilir? Detaylar haberimizde...


Kırkın üzerinde akademik programı ve 4 fakültesi ile Beykent Üniversitesi, Adem Çelik ve Beykent Eğitim Kurumları tarafından 1997’de İstanbul’da kurulan yüksek öğrenim kurumudur.

1997 – 2004 yılları arasında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu‘nun profesör olarak görev yaptığı okulda aynı zamanda, eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer‘in de 1999 – 2003 yılları arasında görev yaptığı ve dekanlık rolünü üstlendiği görülmektedir.

Beykent Üniversitesi nerede? İşte ulaşım yolları...

Beylikdüzü, Ayazağa ve Taksim olmak üzere üç kampüsü bulunan vakıf üniversitesinde on bine yakın lisans ve dört bin yüksek lisans öğrencisi bulunmaktadır. Toplam öğrenci sayısı 2013 rakamlarına göre 17.059’dur. ÖSYM bursuyla öğrenci kabul eden okulun çeşitli ihtiyaç bursları da mevcuttur. Uluslarası diploma geçerliliği bulunan üniversite, Sokrates ve Erasmus Öğrenci Değişim Programlarına ve Bologna Süreci‘ne dahildir. Okulun öğretim dili İngilizce ve Türkçe’dir.


Beykent Üniversitesi’ne ulaşım

Ayazağa – Maslak Yerleşkesi

41 A Maslak – Ayazağa
41 AT Davutpaşa Yıldız Teknik Üniversitesi - Ayazağa
41 C Sarıyer – Ayazağa
41 E Kabataş – Ayazağa
41 M Mecidiyeköy – Ayazağa
41 Y Kağıthane - Ayazağa
Metrobüs hatlarını yerleşkemize ulaşmak için kullanabilirsiniz. Zincirlikuyu Metro ve Metrobüs çıkışı Levent yönünden kalkan Ayazağa minibüsleriyle de ulaşabilirsiniz.

Büyükçekmece Yerleşkesi

145 M Taksim - Beykent - Yeşilkent
400 A Yenibosna - Yeşilkent
76 C Bakırköy - Büyükçekmece
76 G Gürpınar - Avcılar Metrobüs
E-60 Mimarsinan/B.Çekmece - Mecidiyeköy
144B Deliklikaya/Ömerli Kiptaş - Yeşilkent

Metrobüs hatlarını ulaşmak için kullanabilirsiniz. Metrobüs Beylikdüzü son durakta inildiğinde 5 dakikalık yürüme mesefesindeyiz.

Esenyurt - Hadımköy Binası

HT-18 Yenibosna Metro - Hadımköy
418 Avcılar - Hadımköy
144B Deliklikaya/Ömerli Kiptaş - Yeşilkent
Esenyurt - Hadımköy Minibüs

Taksim Yerleşkesi
M2 Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı
F1 Kabataş - Taksim Füniküler

Beykent Üniversitesi nerede? İşte ulaşım yolları... ile ilgili etiketler 2018 YKS beykent üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.