Beykent Üniversitesi kabineye yine önemli bir isim armağan etti

1997 yılında İstanbul'da kurulan Beykent Üniversitesi, Türk siyasetine önemli isimler kazandırmaya devam ediyor...

24 Haziran seçimleri sonrası yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı hükümetinin kabinesini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabinedeki bakanlar, aldıkları yüksek eğitim ve alanlarındaki uzmanlıklarıyla dikkat çekti.

SON MÜSTEŞAR, İLK CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI VE EĞİTİMCİ BİR BÜROKRAT

Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 1985'te, Çukurova Üniversitesi, İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra, 1990'da, ABD'de otomotiv sektörünün merkezi Detroit'teki Wayne State Üniversitesi'nde imalat mühendisliği ve işletme alanlarında yüksek lisans programlarını tamamladı.

Aynı üniversitede endüstri mühendisliği alanında doktora derecesini alan Oktay, Beykent Üniversitesi'nde İşletme Bölüm Başkanlığı ve Dekan Yardımcılığı yaptı.

 

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ KABİNEYE ÖNEMLİ İSİMLER ARMAĞAN ETTİ

Öte yandan, 1997 yılında İstanbul'da kurulan bir vakıf üniversitesi olan Beykent Üniversitesi, Türk siyasetine önemli isimler kazandırması ile dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz dönemlerde Beykent Üniversitesi'nin akademik kadrosunda görev yapan kimi isimler, müsteşarlık ve bakanlık gibi kritik görevlerde bulunmuştu.

Bu çerçevede, Beykent Üniversitesi, "Müsteşar okulu" olarak da adlandırılıyor.

 

Beykent Üniversitesi kabineye yine önemli bir isim armağan etti ile ilgili etiketler Fuat Oktay beykent üniveristesi kabine
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.