Beykent Üniversitesi Avrupa Üniversite Oyunları'nda gümüş madalya kazandı

Türk gençleri Avrupa'yı bir kez daha titretti!.. Beykent Üniversitesi Basketbol takımı, Avrupa Üniversite Oyunları'nda finale yükselme başarısı gösterdi. Beykent Üniversitesi, finalde İtalya'nın Bologna Üniversitesi'ne 92-75 yenilerek gümüş madalya elde etti. Türkiye oyunları 4 altın, 4 gümüş ve 12 bronz olmak üzere 20 madalyayla tamamladı

Avrupa Üniversite Oyunları'nın son gününde Beykent Üniversitesi Basketbol Takımı, final maçında İtalya'nın Bologna Üniversitesi'ne 92-75 kaybederek gümüş madalya kazandı.

Portekiz'in Coimbra kentinde düzenlenen organizasyonun son gününde, basketbol branşının finalinde Beykent Üniversitesi ile İtalya'nın Bologna Üniversitesi karşılaştı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Beykent Üniversitesi, mücadelenin ilk çeyreğini 22-14, devreyi ise 46-41 önde kapattı. İkinci yarıda hücumda daha etkili olan Bologna Üniversitesi, üçüncü çeyrekte 66-63 öne geçerken, karşılaşmayı ise 92-75 kazandı.

Türkiye, Avrupa Üniversite Oyunları'nda 4 altın, 4 gümüş ve 12 bronz olmak üzere 20 madalya kazandı ve genel klasmanı 7'inci sırada tamamladı.

Büyük Britanya, 9 altın, 8 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 23 madalya ile Avrupa Üniversite Oyunları'nın en başarılı ülkesi oldu.

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ VOLEYBOLDA TARİH YAZMIŞTI

Beykent Üniversitesi geçtiğimiz hafta da voleybolda tarihi bir başarıya imza atmıştı.

Beykent Üniversitesi Voleybol Takımı Portekiz'in Coimbra kentinde düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunları'nda Fransız rakibini yenerek namağlup şampiyon olmuştu.

 

 

Beykent Üniversitesi Avrupa Üniversite Oyunları'nda gümüş madalya kazandı ile ilgili etiketler Basketbol beykent üniversitesi Avrupa Üniversite Oyunları beykent
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.