‘BEYİNLERİ İŞGAL ALTINDA!’

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğuHaberin Olsunun yeni bölümünde, Libya’daki gelişmeler değerlendirildi. Sözcü gazetesi yazarı Zeynep Gürcanlı’nın ‘Libya’da neler oluyor?’ başlıklı yazısında, Türkiye’nin bölgedeki politikaları ve hamlelerini objektiflikten uzak bir gözle yorumlamasına tepki gösterilen programda, bu yaklaşımın temelindeki ‘Libya’da ne işimiz var?’ sorusunun arka planı ortaya konuldu.

BOZKURT: BİR GÜN DE TÜRKİYE’NİN YANINDA DURUN

Türkiye'nin Libya'daki politikalarını değerlendiren Ceyhun Bozkurt, "Yazının neresinden tutacağımı bilmiyorum. Bu kişisel bir bakış açısı değil. Maalesef ki bu kesimin düşünce sistematiğinin ürünü. Ben Türkiye’nin Libya, Doğu Akdeniz politikasını ısrarla tekrar tekrar vurguluyorum. Bu bir devlet politikası. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin politikası değil. Türkiye Cumhuriyeti’nin politikası. Bu politikayı ısrarla işlemez hale getirmeye çalışıyorlar. Tek tek ele alalım, burada sorulması gereken soru; Türkiye’nin denizden sınırının olduğu ortaya çıkan ve bilimsel olarak kanıtlanan Türkiye’nin mi 'Libya’da ne işi vardır?' Yoksa hiçbir şekilde Libya ile alakası olmayan Doğu Akdeniz’de sınırı bulunmayan 'Fransa’nın mı Rusya’nın mı ne işi vardır?' Birinci soru bu. Bu soruyu sormak abestir biraz. Bu kişiler bir gün bile 'Irak’ta Amerika’nın ne işi var?' sorusunu hiçbir zaman sormadıları için, bütün soruları genelde Türkiye’ye yönelttikleri için, yüzyıllık emperyalist sömürüye bir gün bile itiraz etmedikleri için ve bakış açıları o sömürünün propaganda mekanizmasına hizmet ettiği için Türkiye’nin Libya’da ne işi var sorusunu sormaları doğal. 'Rusya’nın Fransa’nın ve Amerika’nın Libya’da, Suriye’de ve Irak’ta ne işi var?' sorusunu sormamalarını da yine doğal karşılıyorum. Bu önce bir bakış açısıdır, gömleğin en üstünü doğru iliklersen altını da doğru bir şekilde iliklemeye devam edersin. O ilk düğmeyi yanlış iliklediğinde, temeli yanlış attığında doğru bir şekilde ilerlemez. Bu arkadaşlara bakın anlam planında Avrupa Birlikçi oldular, her şey oldular ama bir gün bile Türkiye’den Ankara’dan Kuvayı Milliye’den Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tarafından olaya bakamadılar." ifadelerini kullandı.

‘HABERİN OLSUN’DAN İZLEYİCİLERİNE KİTAP HEDİYESİ

‘Haberin Olsun’ izleyicileri arasından YouTube kanalımıza abone olup, videonun altına yorum yapan 3 kişiye Mete Yarar ile Ceyhun Bozkurt imzalı ‘Darbenin Kayıp Saatleri’ kitabı hediye edilecek. Yapmanız gerekenler: YouTube kanalımıza abone olup, videonun altındaki yorum alanına e-posta adresinizi yazmak.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

‘BEYİNLERİ İŞGAL ALTINDA!’ ile ilgili etiketler Haberin Olsun Ceyhun Bozkurt Libya Türkiye zeynep gürcanlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.