Beyazıt'ta silahlı çatışma: Bir polis memuru yaralandı! Yeni görüntüler ortaya çıktı...

Fatih Beyazıt'ta iki grup arasında tezgah açma meselesi yüzünden çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Olaya polis ekipleri müdahale etti. Olayda 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Çatışma anının yeni görüntüleri ortaya çıkarken görüntülerde polisin silahını alan esnafın, karşı taraftaki gruba ateş ettiği görülüyor.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 11.00 sıralarında Fatih Beyazıt'ta meydana geldi. Aralarında tezgah açma nedeniyle husumet bulunan iki esnaf arasında silahlı çatışma çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri olaya müdahale etti. Olayda 2'si ağır 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekiplerinin bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

"5-6 AY ÖNCE DE AYNI KİŞİLER YAPMIŞTI"

Olayı anlatan Fırat Bayhan, "Biz de bilemiyoruz dükkanı açıyorduk. Bir anda sesler gelmeye başladı. Belki bir 100 tane silah ateş edildi. Bir tane hamalın vurulduğunu gördük. İşte taksiyle hızlıca götürdüler. Sonra da kaçtıkları söyleniyor. Yaralı polisin durumunun ağır olduğu sırtından vurulduğunu söyleniyor. 4-5 kişi daha yerdeymiş. Esnaf arasında olmuş. Bundan 5-6 ay önce de olmuştu.

Beyazıt'ta silahlı çatışma: Bir polis memuru yaralandı! Yeni görüntüler ortaya çıktı...

"BU SEFER DAHA TEDARİKLİ GELMİŞLER"

Yine yanı kişiler. Bu sefer daha tedarikli gelmişler galiba. Polis araya girmek isterken galiba silah ateşlenince polis de yaralandı. Biz tam olarak kimlerin vurulduğunu bilmiyoruz. İki taraf da husumetliydi" dedi.

İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Beyazıt'ta silahlı çatışma: Bir polis memuru yaralandı! Yeni görüntüler ortaya çıktı... - Resim : 2

Beyazıt'ta silahlı çatışma: Bir polis memuru yaralandı! Yeni görüntüler ortaya çıktı... - Resim : 3

 

 

Beyazıt'ta silahlı çatışma: Bir polis memuru yaralandı! Yeni görüntüler ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Fatih semti Beyazıt Çatışma polis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.