Beyaz TV sunucusu, Sezen Aksu klibindeki "darbe mesajlarını" inceledi / VİDEO

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Beyaz Gazete" programında büyük bir skandal yaşandı. Programın sunucusu Ömür Varol, Sezen Aksu'nun klibinde "darbe mesajları" olduğunu öne sürdü!

Twitter'da yaptığı spekülatif yorumlarla tanınan Fatih Tezcan, bir süre önce Sezen Aksu'nun babası ile FETÖ arasında bağlantı olduğunu öne sürmüştü.

Fatih Tezcan, daha da ileri giderek; "Sezen Aksu'nun klibine de bakın” demiş ve ilginç bir imâda bulunmuştu.

Tezcan'ın bu garip mesajı üzerine sazı eline alan Beyaz TV sunucusu Ömür Varol canlı yayında klibi inceledi.

Sezen Aksu'nun 'Manifesto' şarkısının klibinde “darbe işaretleri” olduğunu iddia eden Varol, 'Manifesto'nun anlamının 'bildiri' olduğunu vurguladı.

Bu nedenle şarkının 'Muhtıra' mesajı verdiğini belirten Ömür Varol, Aksu'nun klipteki apoletleriyle de "yüksek rütbeli asker havasında olduğunu" söyledi ve "darbe" iması yapıldığını savundu.

Bu yayın sosyal medyada Sezen Aksu severlerve sağduyulu vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Beyaz TV sunucusu, Sezen Aksu klibindeki "darbe mesajlarını" inceledi / VİDEO ile ilgili etiketler Sezen Aksu Darbe klip manifesto
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.