Beyaz Show'a konuk olan Pınar Deniz sesiyle herkesi şoke etti! / VİDEO

Vatanım Sensin'de Yıldız rolünü canlandıran Pınar Deniz, Beyaz Show'da söylediği Bağdat şarkısıyla büyüledi!

Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte Kardeşim Benim 2 fllminde rol alan genç oyuncu Pınar Deniz, Beyaz Show'a konuk oldu. Vatanım Sensin dizisinde de Yıldız rolünü canlandıran Pınar Deniz, Beyaz Show'da söylediği şarkıyla sesinin güzelliğini ortaya çıkardı. Beyazıt Öztürk'ün olayı ateşlemesiyle şarkı söylemeye çekinen Pınar Deniz, o güzel sesiyle "Bağdat" şarkısının ufak bir kısmını söyledi.

Kendine şarkı söyleme konusunda güvenmeyen Pınar Deniz'in sesi stüdyoda çok beğenildi.

pinar-deniz-hakkinda-bilmeniz-gereken-10-sey_131293998982159077

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Beyaz Show'a konuk olan Pınar Deniz sesiyle herkesi şoke etti! / VİDEO ile ilgili etiketler Pınar Deniz oyuncu Beyaz Show şarkı müzik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.