Beyaz Şhow yeniden başlıyor mu? Beyazıt Öztürk ekranlara mı dönüyor?

Beyaz Show başlıyor mu sorusu programı yakından takip edenler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Ünlü Şovmen Beyazıt Öztürk, koronavirüs salgını dolayısıyla günlerini evinde geçiriyor. Beyaz Show'un yeniden başlayıp başlamayacağını Mehmet'in Gezegeni adlı programda açıkladı. Detaylar haberimizde...

Ünlü Şovmen Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un yeniden ekranlara dönüp dönmeyeceği konusunu katıldığı canlı yayından açıkladı. Mehmet'in Gezegeni adlı programa bağlanan Beyazıt Öztürk, merak edilen soruları yanıtladı. Peki Beyaz Show yeniden başlıyor mu? İşte yanıtı...


BEYAZ SHOW YENİDEN BAŞLAYACAK MI?

Beyazıt Öztürk, “En çok neyi özledin?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Annemi çok özledim. 16 Mart’tan bu yana evden çıkmıyorum. Arkadaşlarımla görüşmeyi, sohbet etmeyi de çok özledim.”

Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması

BEYAZ SHOW YENİDEN Mİ BAŞLIYOR?

Öztürk, “Beyaz Show”un yeniden başlayacağı dedikodularına da açıklık getirdi: “Teklifler var. 2 sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. ‘Beyaz Show’ seyircisiz olamaz. Program enerjisini seyirciden alıyor. Koronavirüs döneminde de o kadar kalabalığı bir arada toplamak mümkün değil. O yüzden ileride duruma göre hareket edeceğim.”

Beyaz Şhow yeniden başlıyor mu? Beyazıt Öztürk ekranlara mı dönüyor? ile ilgili etiketler Beyazıt Öztürk Beyaz Show
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.