Beyaz Saray'dan çıktı Ankara'ya geldi!

İngiltere Başbakanı Theresa May, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.

Esenboğa Havalimanı'na saat 11.05'te inen Başbakan May, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edildi.

May Ankara ziyaretinin ilk durağında Anıtkabir'i ziyaret ederken, sonrasında Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

may3

Cuma günü ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da görüşen ve ABD'den direkt Türkiye'ye gelen May'in, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'la olan görüşmesinde önceliğinin iki ülke arasındaki ticaret anlaşmaları olduğu bildirildi.

may2

Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecine giren İngiltere'nin ticari işbirliğinin yanı sıra güvenlik konusunu da Ankara'da masaya yatırmak istediği ve Türkiye ile 'stratejik güvenlik ortaklığı'nı tartışacağı kaydedildi.

Öte yandan ticaret ve güvenlik alanlarındaki işbirliği çabalarını doğrulayan Başbakan May'in sözcüsü, yaptığı açıklamada 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında güçlü bir şekilde Türkiye demokrasisinin ve kurumlarının yanında olduklarını duyurdu.

Beyaz Saray'dan çıktı Ankara'ya geldi! ile ilgili etiketler Erdoğan may ingiltere başbakanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.