Gizli mesaj bulundu: Eğer okuyorsanız...

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden, dün gerçekleştirdiği yemin töreninin ardından resmen göreve başladı. Joe Biden, yemin töreninin ardından Beyaz Saray'a gitti. Bu sırada Beyaz Saray'ın da internet sitesinin yenilendiği görüldü. Yenilenen internet sitesinin HTML kodlarında ise gizli bir mesaj yazıldığı fark edildi.

ABD'de olaylı geçen başkanlık seçimlerinin ardından Donald Trump'ın tüm diretmelerine rağmen seçilmiş Başkan Joe Biden göreve başladı.

Dün Kongre binasında düzenlenen yemin töreninde önce Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ardından da Başkan Joe Biden yemin etti.

İLK İŞİ TRUMP'IN İZLERİNİ SİLMEK OLDU

Joe Biden, yemin töreninin ardından Beyaz Saray'a giderek, Donald Trump döneminde en çok eleştirilen kararları bir bir iptal etti. Göreve geldikten sonra ilk icraatı Trump'ın izlerini silmeye çalışma olan Joe Biden 17 maddelik bir kararname imzaladı.

BEYAZ SARAY'IN YENİ SİTESİNİN KODLARINA MESAJ GİZLENDİ

Öte yandan, Joe Biden'ın göreve başlaması ile birlikte Beyaz Saray'ın internet sitesi de güncellendi. Güncellenmiş sitede yer alan yazılım kodları içinde ise yazılımcıların gizlediği bir mesajın olduğu görüldü.

Uluslararası haber ajansı Reuters’ta yer alan habere göre, Beyaz Saray'ın yenilenen internet sitesindeki HTML kodlarının arasında gizlenen mesajın iş ilanı olduğu ortaya çıktı.

“EĞER BU MESAJI OKUYORSANIZ SİZE İHTİYACIMIZ VAR”

Beyaz Saray'ın güncellenen internet sitesi içindeki kodlara gizlenen ve bunu bulabilecek kadar dikkatli kişileri çin yazılan notta “Eğer bu mesajı okuyorsanız size ihtiyacımız var” mesajı verildi.

Gizli mesaj bulundu: Eğer okuyorsanız...

 

TECRÜBELİ KİŞİLERİN BULUNMASI İÇİN BİR YÖNTEM

Bu tarz ince mesajları içeren iş ilanları, genellikle interner sitelerinin kodlarına girip bir açık bulmayı seven, tecrübeli kişilerin belirlenmesi için teknoloji şirketleri tarafından çokça başvurulan bir yöntem.

BAŞVURU SADECE ABD VATANDAŞLARINA ÖZEL

Aynı habere göre, Beyaz Saray'ın güncellenen resmi internet sitesinde bulunan söz konusu gizli iş ilanına sadece ABD vatandaşları başvurabiliyor.

Gizli mesaj bulundu: Eğer okuyorsanız... ile ilgili etiketler Beyaz Saray İnternet Donald Trump site Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.