Beyaz Saray: Sınırdaki tek saldırganlık Rusya'nın askeri yığınağı!

Bütün Slav ülkeleri bir dönüm noktasında ve gelişmeler Avrupa ve ABD'yi tehdit etmeye devam ediyor. Geleceğe yönelik vizyonları tamamen farklı olan Ukrayna ve Rusya arasında her an savaş beklentisi varlığını koruyor. Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ABD ve müttefiklerinin Rusya-Ukrayna sınırındaki tansiyonu yükselttiğine dair açıklamasına yanıt vererek, “Rusya ile Ukrayna sınırında gördüğümüz tek saldırganlık Rusların askeri yığınağı” dedi.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki düzenlediği günlük basın toplantısında, Rusya-Ukrayna sınırındaki gerilime ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Joe Biden arasındaki görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

BİDEN-PUTİN ZİRVESİNİN YERİ VE ZAMANI HENÜZ KARARLAŞTIRILMADI

Psaki, Putin’in ABD’nin gelecek ay İsviçre’nin Cenevre kentinde görüşmeye hazır olduğuna dair yaptığı açıklamaya değinerek, Biden ve Putin arasındaki görüşmenin yeri ve zamanı konusunda henüz anlaşmaya varılmadığını aktardı.

TEK SALDIRGANLIK RUSYA'NIN ASKERİ YIĞINAĞI

Putin'in ABD ve müttefiklerinin Rusya-Ukrayna sınırındaki tansiyonu yükselttiğine dair açıklamasına da değinen Psaki, "Gerçekler, Rusya ile Ukrayna sınırında gördüğümüz tek saldırganlığın Rusların askeri yığınağı ve Rusya liderinin savaşçı söylemi olduğunu açıkça ortaya koyuyor" dedi.

Beyaz Saray: Sınırdaki tek saldırganlık Rusya'nın askeri yığınağı! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Beyaz Saray psaki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.