Beyaz örtüyle kaplanan Abant’a tatilci akını!

Bolu’nun gözde turizm merkezi olan ve beyaz örtüyle kaplanan Abant Tabiat Parkı hafta sonu tatilcilerin akınına uğradı.

Bolu’nun önemli turizm merkezlerinden birisi olan Abant Tabiat Parkı, günlerdir devam eden kar yağışıyla birlikte beyaz örtüyle kaplandı. İstanbul ve Ankara gibi iki büyük metropole yakınlığıyla vatandaşların gözdesi olan tabiat parkına haftasonu tatili için gelen tatilciler, muhteşem kar manzarası karşısında mest oldu.

SOĞUK HAVAYA ALDIRIŞ ETMEDEN KARIN TADINI ÇIKARDILAR

Tabiat parkında yarım metreyi bulan kar kalınlığı ve soğuk havaya aldırış etmeyen tatilciler etrafı karla kaplı göl çevresinde yürüyüş yaparak ve bol bol fotoğraf çektirerek beyaz örtünün tadını çıkardı.

Tatil için Bursa’dan gelen Ümit Şenel, “Bolu ülkemizin kar manzaralı nadir şehirlerinden birisi. Abant’a benim ilk gelişim. Hep merak ediyorum. Günübirlik geldim. Arkadaşlarımızla kar manzarasında tur yapıyoruz. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Beyaz örtüyle kaplanan Abant’a tatilci akını! ile ilgili etiketler Bolu Abant Tabiat Parkı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.