Beton mikserinin altında kaldı

Beton mikseri yolda arızalanan sürücü, tamir etmek için aracın altına girdi. Talihsiz sürücü, aracın bir anda hareket etmesi sonucu mikserin altında ezildi. O anlar bir binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Samsun'da beton mikseri sürücüsü Süleyman Devecioğlu (47) tamir etmek için altına girdiği aracın bir anda hareket etmesi sonucu hayatını kaybetti O anlar ise bir binanın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İlkadım ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde, bir beton firmasında görev yapan mikser şoförü Süleyman Devecioğlu, tamir etmek için arızalanan aracın altına girdi. Bu sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı aracın hareket etmesi sonucu altında kalan Devecioğlu, ağır yaralandı. O anlar ise çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, Devecioğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili İlyasköy Polis Merkezi ekiplerince soruşturma başlatıldı.

İHA

Beton mikserinin altında kaldı ile ilgili etiketler Samsun beton mikseri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.