Beştepe'den, AK Parti Milletvekili Aydın Ünal'a destek pozu

Son günlerde medyadaki sıcak tartışmaların odağında olan Aydın Ünal'a Beştepe'den destek geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde uzun süre metin yazarlığını yapan AK Parti milletvekili Aydın Ünal bir süredir "Reis'ten çok Reisçilere" savaş açtı.

Geçtiğimiz aylarda konuyla ilgili kaleme aldığı ilk köşe yazısında, "Dalkavuk ruh korkunç fitne potansiyeli taşıyor!" diye yazan Ünal, bir süredir Yeni Şafak'taki köşesinde bu konuyu ele alıyor.

Kamuoyunun yakından tanıdığı bazı gazetecilere isim vermeden sert eleştiriler yönelten Ünal, bu çevrelerin düşman ilan ettikleri kişilere FETÖ yöntemleriyle saldırdığının altını çiziyor.

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, bu kapsamda, anayasa değişikliği teklifi oylaması sırasında Meclis'te kendini kürsüye kelepçeleyerek eylem yapan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka hakkında cinsiyetçi paylaşımlarda bulunan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur ve Cemil Barlas'ı "hamam böceği"ne benzetmişti.

Aydın Ünal son olarak da, Güneş gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ile sert bir polemiğe girmiş ve yaşanan tartışmanın ardından sosyal medya hesabını kapatmıştı.

Bu tartışmanın ardından Ünal, dün de Yeni Şafak gazetesinde zehir zemberek bir yazı kaleme almış, "Kifayetsizliğin" başedilebilir bir sorun olduğunu ancak "kifayetsizliğe ihtirasın eşlik etmesinin" büyük bir tehlike yarattığını vurgulamıştı.

Bu değerlendirmeleri üzerine, Aydın Ünal'ın belli bir medya kliği tarafından hedef alındığı bir dönemde AK Parti milletvekiline Beştepe'den destek geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank, Twitter hesabından Aydın Ünal ile birlikte referandum çalışması yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, Ünal'a desteğini ilan etti.

Mustafa Varank, Twitter hesabı üzerinden, Aydın Ünal ile bilgisayar başında çalıştıklarını gösteren bir fotoğrafı, "Söz üstadı Aydın Ünal abim kampanya için harıl harıl çalışıyor" notuyla paylaştı.

ferkjgeghh

Beştepe'den, AK Parti Milletvekili Aydın Ünal'a destek pozu ile ilgili etiketler Aydın Ünal Turgay Güler Cemil Barlas fuat uğur polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.