Bestemsu Özdemir ile kendisinden 14 yaş büyük şef Yağız İzgül aşk yaşıyor

Atv'de ekrana gelen İkimizin Sırrı dizisinde Ece karakterine hayat veren 30 yaşındaki oyuncu Bestemsu Özdemir'in 44 yaşındaki ünlü şef Yağız İzgül ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Güzel oyuncu, ünlü Şef Yağız İzgül'le bir mekan çıkışı görüntülenince telaş yaptı. El ele görüntülenen çift "Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız" dedi.

Kara Para Aşk, Ege'nin Hamsisi, Meryem gibi dizilerde rol alan ve son olarak İkimizin Sırrı izle izleyici karşısına çıkan genç başarılı oyuncusu 30 yaşındaki Bestemsu Özdemir, kalbini yeni bir aşka açtı.

Bestemsu Özdemir ile kendisinden 14 yaş büyük şef Yağız İzgül aşk yaşıyor

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Güzel oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük şef Yağız İzgül ile önceki akşam Levent'te bir mekâna girerken objektiflere yansıdı. El ele görüntülenen Bestemsu Özdemir ile Yağız İzgül, gazetecileri karşılarında görünce kısa süreli şok yaşadı.

Bestemsu Özdemir ile kendisinden 14 yaş büyük şef Yağız İzgül aşk yaşıyor

'DAHA SONRA AÇIKLAMA YAPACAĞIZ'

Mekân çıkışı soruları yanıtsız bırakarak, hızlıca araçlarına binen sevgililer; ısrarlar üzerine, "Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız" diyerek, oradan ayrıldı.

 

Bestemsu Özdemir ile kendisinden 14 yaş büyük şef Yağız İzgül aşk yaşıyor ile ilgili etiketler bestemsu özdemir Yağız İzgül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.