Besleme basın Kılıçdaroğlu'na eleştiriyi hakaret saydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ya da milli değerleri savunanlara yönelik galiz küfürlere sesleri çıkmayan, Türk ordusu satıldı diyen CHP'li vekil karşısında suspus olan, bunları bir de fikir özgürlüğü diye savunmaya kalkan besleme basın, CHP liderine yönelik eleştiriyi hakaret sayıp linç kampanyası başlattı. Üstelik çok savundukları suçun şahsiliği ilkesini de bir tarafa bırakıp hem eleştiriyi yapan Ömer Arvas'ı hem de yanında çalıştığı AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal'ı hedef aldılar...

Türkiye bugün CHP'de yaşanan tecavüz skandalını konuşurken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında buna ilişkin tek bir söz dahi sarfetmedi. 

Hedefinde yine hükümet vardı. Katar ile yapılan anlaşma ve salgınla mücadeleyi küçümseyen ve karalayan söylemlerine devam etti. 

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas, Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bu tutumunu eleştiren bir mesaj paylaştı.

Mesajında ne bir küfür vardı, ne de Kılıçdaroğlu'nun şahsını hedef alan bir hakaret. 

Arvas mesajında "Kemal Kılıçdaroğlu bugün grup toplantısında yine haddini aşan sözlerle yeni bir alçaklığa daha imza attı. Bu edepsizlikleri yapmasındaki amaç partisindeki tecavüz olayının konuşulmasını engellemek için başka bir polemik oluşturmak. Tecavüzle ilgili “tek kelime” konuşmadı!" diyordu.

Skandala ilişkin tek bir mesaj vermediği için CHP liderini eleştirirken, söylemleri için kullandığı ifadeler ağır olsa da hiçbiri direkt Kılıçdaroğlu'nun şahsına yönelik değildi. 

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eşine, ailesine, hatta ahirete intikal etmiş annesine edilen galiz küfürler karşısında 'fikir özgürlüğü' kılıfını kullanan besleme basın için Ömer Arvas'ı linç etmek için bunlar yeter sebepti.

Ama sadece Arvas'ı linç etmek yeterli olmayacağı için AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal'ı da hedefe koymayı ihmal etmediler.  

İşte besleme basından Ömer Arvas ve onun üzerinden Mahir Ünal'ı hedef alan linç kampanyası... 

Cumhuriyet AK Parti'li Ünal'ın sağ kolundan Kılıçdaroğlu'na hakaret başlığını kullanırken,

Besleme basın Kılıçdaroğlu'na eleştiriyi hakaret saydı

Halk TV işi bir adım öteye götürüp CHP'ye yönelik tehdit vurgusunu işledi. 

Besleme basın Kılıçdaroğlu'na eleştiriyi hakaret saydı - Resim : 2

Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin Avukatı Celal Çelik ise Arvas'a benzer ifadelerle ve direkt şahsını hedef alarak gönderme yaptıktan sonra tazminat davası açacakları tehdidinde bulunuyor.

"Aynaya bakarak “alçaklık” ve “edepsizlik” tanımlamasını yapan ve Genel Başkanımız @kilicdarogluk ‘a hakaret eden hadsize, haddini bildireceğiz! İvedilikle hakkında suç durusunda bulunup, ayrıca tazminat davası açacağız!.."

Besleme basın Kılıçdaroğlu'na eleştiriyi hakaret saydı - Resim : 3

Ömer Arvas, Çelik'in bu iki yüzlü tutumuna tehdidine sosyal medya hesabından "Bu ülkenin ordusuna “satılmış” diyeceksiniz, Cumhurbaşkanına “hain” diyeceksiniz. Genel Başkanınız her konuşmasında ağzından küfürler saçacak biz bir şey demeyeceğiz. Çünkü sizin her şeyi söyleme hakkınız olacak, biz ise yaptığınız bu çirkinliğin adını söylemeyeceğiz öyle mi?" mesajı ile yanıt verdi...

Besleme basın Kılıçdaroğlu'na eleştiriyi hakaret saydı - Resim : 4

Besleme basın Kılıçdaroğlu'na eleştiriyi hakaret saydı ile ilgili etiketler Mahir Ünal Halk TV Kemal Kılıçdaroğlu Tecavüz Ömer Arvas celal çelik Cumhuriyet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.